De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Met het openbaar vervoer naar Schiphol

24
aug

Schiphol is op verschillende manieren bereikbaar. U kunt met de auto naar de luchthaven reizen, maar parkeer- en benzinekosten kunnen vaak erg prijzig zijn. Steeds meer mensen kiezen er daarom tegenwoordig voor om met het openbaar vervoer te reizen.

Woont u in Amsterdam of in één van de omliggende steden, dan kunt u vaak zonder probleem van en naar de luchthaven reizen. De reistijd van Amsterdam CS naar Schiphol bedraagt ongeveer 16 minuten, en de treinen rijden zowel overdag als ’s nachts. De meeste mensen die vanuit verdere provincies met het openbaar vervoer naar de luchthaven reizen, maken ook gebruik van de trein. De verbinding is vaak erg goed, en de treinen rijden vaak. Moet u erg vroeg reizen en sluiten de treintijden hier misschien toch niet helemaal goed op aan, dan is het ook mogelijk om een dag van tevoren naar Schiphol te reizen en bij de luchthaven te overnachten. Heeft u geen kortingskaart voor de trein? Houd dan goed in de gaten of er speciale acties lopen bij bijvoorbeeld de Albert Heijn. U kunt hier namelijk regelmatig dagkaarten kopen voor een veel lagere prijs. Zo kunt u een hoop geld besparen.

Ook kunt u er voor kiezen om met de bus naar de luchthaven te rijden. Vanuit verschillende delen van Nederland kunt u instappen bij een organisatie die rechtstreeks naar de luchthaven rijdt. Ook gaan er verschillende bussen vanuit Amsterdam en omstreken richting Schiphol. Komt u uit België? Dan zijn er verschillende organisaties die u vanuit bijvoorbeeld Brussel of Antwerpen naar uw eindbestemming brengen.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol