De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Meer omzet voor Schiphol dankzij passagiersgroei

9
mrt

Schiphol verwerkt de laatste jaren steeds meer vluchten en reizigers. Dat de luchthaven hier van profiteert mag duidelijk zijn. Schiphol verwerkte vorig jaar ruim 55 miljoen passagiers. Dit getal is maar liefst 4,6 procent meer dan het jaar daar voor.

De groei in het passagiersaantal zorgt voor een hogere omzet. Door de groei namen de havengelden, die goed zijn voor maar liefst de helft van de omzet van Schiphol, met ongeveer zo’n 6 procent toe tot 864 miljoen euro. De totale opbrengsten van de grootste luchthaven van Nederland stegen met ruim 8 procent tot 1,47 miljard euro, en de luchthaven hield 272 miljoen euro over, een vijfde meer dan in 2013. Hierdoor kan Schiphol blijven investeren en groeien. De groei in passagiers is grotendeels toe te schrijven aan thuismaatschappij KLM en haar samenwerkingspartners.

Ondanks dat de luchthaven meer omzet maakt, staat Schiphol wel onder druk om de prijzen niet te hoog te houden. De kosten zijn afgelopen jaar met 0,7 procent verlaagd, terwijl het aantal reizigers toenam. Dat biedt ruimte voor verlaging van de tarieven met circa 7 procent per 1 april. Er kan wel vastgesteld worden dat Schiphol de economische dip vorig jaar goed heeft doorstaan.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol