De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Meer drukte maar kortere wachtrijen bij Schiphol

20
feb
Schiphol Airport

Naar verwachting wordt het dit jaar nog drukker op Amsterdam Airport Schiphol dan in het recordjaar 2016. Reizigers die vanaf de luchthaven vliegen hoeven zich echter niet druk te maken om immens lange wachtrijen. De luchthaven gaat er namelijk van uit dat de wachtrijen bij de veiligheidscontroles dit jaar korter zijn.

Schiphol gaat er van uit dat de wachtrijen bij de veiligheidscontroles korter zullen zijn. Dit komt voornamelijk door de bouw van een nieuwe, tijdelijke vertrekhal. De extra vertrekhal wordt in april in gebruik genomen. Dit is op tijd voor de eerste reizigerspiek van dit jaar, namelijk in de meivakantie. De huidige voorzieningen van de luchthaven konden de stroom aan passagiers nauwelijks aan. Daarom was een uitbreiding van de capaciteit hard nodig. De tijdelijke vertrekhal vormt niet alleen een snelle oplossing, maar ook een zeer effectieve. Deze tijdelijke maatregel geeft de luchthaven de kans om uit te breiden en te vernieuwen.

Vorig jaar verwerkte Schiphol ruim 63,6 miljoen passagiers. Dat is minstens 9 procent meer dan het jaar daarvoor, in 2015. Voor dit jaar rekent Schiphol op een toename van tussen de 2 en 4 procent. Door de sterke groei in 2016 staat Schiphol op het punt om het maximum van 500.000 binnenkomende en vertrekkende vluchten dat per jaar mag worden afgehandeld te bereiken. Deze afspraak geldt in ieder geval nog tot en met 2020.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol