De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Meer bestemmingen KLM

28
mei

De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij, ook wel KLM genoemd, breidt de komende tijd haar aanbod in vluchten uit. De luchthaven krijgt er binnenkort enkele nieuwe bestemmingen bij. De nationale luchtvaartmaatschappij vliegt vanaf deze maand namelijk ook vast naar Belfast in Ierland, Montpellier in Frankrijk, Krakau in Polen en Edmonton in Canada.

Naar de Europese landen Ierland, Polen en Frankrijk wordt dagelijks gevlogen. Reizigers die Canada als eindbestemming hebben kunnen kiezen uit drie retourvluchten per week. Wanneer deze vluchten veel reizigers trekken en blijkt dat de eindbestemmingen erg in trek zijn, dan zal het aantal vluchten naar deze landen waarschijnlijk sterk gaan toenemen. De komende maanden moet blijken hoe populair deze steden zijn onder reizigers.

KLM is de grootste en belangrijkste nationale luchtvaartmaatschappij van Nederland. KLM heeft haar thuisbasis bij de luchthaven Schiphol. Het is de op twee na grootste werkgever van Nederland. Op dit moment kent KLM 135 eindbestemmingen wereldwijd. Met de uitbreiding zal getal dit toenemen tot in totaal 139 bestemmingen.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol