De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Lijndienst Dundee Flybe

29
feb
Opstijgende vliegtuig

De Britse regionale low-cost luchtvaartmaatschappij Flybe gaat binnenkort meer vliegbewegingen naar het Verenigd Koninkrijk uitvoeren. Vanaf volgende maand kunnen mensen vanaf de Nederlandse luchthaven Amsterdam Airport Schiphol met een nieuwe lijndienst naar Dundee vliegen. De nieuwe vluchten gaan op woensdag 23 maart van start.

De nieuwe vluchten van Schiphol naar Dundee maken onderdeel uit van een speciaal programma dat is opgezet om de kleinere Britse steden te verbinden met de grote hubs. Het Regional Air Connectivity Fund vindt het belangrijk om de belangrijke en grotere Europese steden te verbinden met de kleinere secundaire luchthavens in Groot-Brittannië. Met de nieuwe vluchten moet de verbinding dus verbeterd worden. De vluchten naar Dundee vormen samen de derde lijndienst van Flybe die voor dit programma tot stand gekomen is.

Reizigers naar Dundee kunnen vanaf 23 maart zes keer in de week gebruik maken van deze lijndienst. De kosten voor de vliegtickets van- en naar Dundee zullen niet hoog komen te liggen. Ze willen in Groot-Brittannië namelijk dat de prijzen van de vliegtickets te vergelijken zijn met die van een binnenlands treinkaartje naar bijvoorbeeld Glasgow. Tickets van Dundee naar Schiphol zijn daarom al te koop vanaf slechts 19,99 voor een enkeltje. Deze prijs is al inclusief extra kosten zoals belastingen en toeslagen.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol