De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Kortingscode Schiphol Smart Parking, profiteer!

30
dec
Geparkeerd auto's op p3 Schiphol

Gaat u deze winter nog op reis, en vertrekt u met het vliegtuig vanaf Schiphol? Dan heeft u de keuze bijvoorbeeld om met het openbaar vervoer of met de auto naar Schiphol te reizen. Wanneer u met de auto naar de luchthaven komt, dan moet u deze hier waarschijnlijk ook parkeren. Gelukkig kan dit al super voordelig! Populaire parkeeraanbieder Schiphol Smart Parking biedt reizigers de komende tijd namelijk de mogelijkheid om met flinke korting een parkeerplaats op hun terrein te reserveren.

Wanneer u vóór dinsdag 12 januari een parkeerplek bij Schiphol Smart Parking reserveert, dan profiteert u van maar liefst 20% korting. Deze korting is geldig tussen dinsdag 29 december t/m donderdag 31 maart, en alleen wanneer u van tevoren online uw parkeerplek reserveert. Vul bij stap 2 tijdens het plaatsen van de reservering de kortingscode SMART2016 in bij uw persoonlijke gegevens. Vervolgens wordt de korting en ook de uiteindelijke prijs die u moet betalen voor u verrekend. Er geldt geen restitutie voor boekingen die al eerder zijn geplaatst. De kortingcode is alleen geldig bij Schiphol Smart Parking en niet bij andere parkeeraanbieders.

Schiphol Smart Parking is de officiële parkeeraanbieder van Schiphol, en vanaf 2 dagen parkeren de meest voordelige aanbieder van parkeerplekken bij de luchthaven. Het parkeerterrein van Schiphol Smart Parking staat 24 uur per dag onder toezicht van camerabewaking, en er wordt gewerkt met nummerbordherkenning. Hierdoor weet u zeker dat de auto veilig geparkeerd staat. Nadat u de auto geparkeerd heeft wordt u met een gratis shuttle service naar de vertrekhal gebracht. Klik hier om direct te reserveren

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol