De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Jet Airways, Aeromexico en China Eastern Airlines verwelkomen Schiphol

24
mrt
Duikende kinderen in India

Amsterdam Airport Schiphol breidt de komende tijd verder uit. De Nederlandse luchthaven gaat namelijk een samenwerking aan met drie nieuwe vliegmaatschappijen. Schiphol verwelkomt binnenkort de bekende maatschappijen Jet Airways, Aeromexico en China Eastern Airlines. Ook voegt Schiphol een flink aantal lijndiensten aan het netwerk toe naar zowel nieuwe als reeds bestaande bestemmingen.

De nieuwe zomerdienstregeling met de drie nieuwe luchtvaartmaatschappijen gaat op 27 maart van start. Jet Airways, een bekende maatschappij uit India, vormt de belangrijkste nieuwe toevoeging aan de luchthaven. Jet Airways gaat binnenkort iedere dag de grote steden New Delhi en Mumbai met elkaar verbinden en begint daarnaast ook een dagelijke lijndienst naar Toronto in Canada. Aeromexico begint op 29 mei met nieuwe vluchten. De luchtvaartmaatschappij komt met een rechtstreekse lijndienst van Schiphol naar Mexico-Stad. Reizigers kunnen dan drie keer in de week naar Mexico vliegen. Tenslotte gaan de nieuwe dienstlijnen China Eastern Airlines in de maand juni van start. China Eastern Airlines vliegt dan vier keer in de week naar Shanghai.

KLM, die al een tijdje samenwerkt met Schiphol, begint in het zomerseizoen met vluchten naar de bestemmingen Genua, Alicante, Ibiza, Valencia, Dresden, Inverness, Southampton. Buiten Europa zijn Astana en Salt Lake City. Air France begint rond de diezelfde tijd met vluchten tussen Amsterdam en Rennes. Daarnaast voegt low-budget maatschappij Vueling zeven nieuwe bestemmingen aan het aanbod n vluchten toe.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol