De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Buiten

€99,00

9 dagen parkeren
17-10-2019 t/m 25-10-2019

iParking is de specialist in Valet parking bij Schiphol. Het team bestaat uit goed opgeleide werknemers. Zij parkeren uw auto bij Schiphol. In de dienstverlening staat de klant voorop. Hierbij wordt aan de wensen van de klant voldaan wordt. Zo zijn service, kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid belangrijke elementen. Niets voor niets is deze aanbieder voorkeurspartner van Munckhoff Business Travel en dergelijke andere hoogstaande bedrijven.

Klantvriendelijk op 1

iParking biedt u de mogelijkheid om uw auto bij aankomst op de luchthaven direct te overhandigen. Een chauffeur van deze aanbieder zal uw auto vervolgens parkeren. Wanneer u weer terugkomt, zorgt iParking ervoor dat uw auto weer klaar staat voor de vertrekhal. Aansluitend kunt u efficiënt uw reis vervolgen. iParking is een betrokken samenwerkingspartner. Zij realiseren zich dat ze aan het begin en eind van de reiscyclus staan. Daarnaast begrijpen ze dat ze met een vlotte, correcte, tijdige en vriendelijke serviceverlening een positieve bijdrage leveren aan de reisbeleving van Schiphol reizigers. iParking biedt u 24/7 extra toegevoegde waarde. Dit doen ze door een verhoging van uw reisbeleving, extra comfort, gemak, en lage parkeerkosten. Deze aanbieder voert ook zijn dienstverlening in nachtelijke uren en weekenden. Dit is zonder extra kosten of toeslagen.

Extra service mogelijk

Deze parkeeraanbieder biedt u de mogelijkheid om overdekt te parkeren en de mogelijkheid om niet overdekt te parkeren. Wanneer u ervoor kiest om niet overdekt te parkeren, zult u een paar euro’s besparen. Ook kunt u ervoor kiezen om uw auto tijdens het verblijf te laten wassen. Bij terugkomst kunt u dan in een blinkend schone auto weer naar huis rijden. Samenvattend is deze parkeeraanbieder snel, veilig en betrouwbaar. Wilt u een parkeerplaats van deze aanbieder boeken? Dit kunt u gemakkelijk boeken via Parkerenschiphol-airport.nl met onder andere iDeal, Creditcard of Mastercard. Nadat u heeft geboekt, ontvangt u een bevestigingsmail met verdere informatie.

Voordelen

Afgesloten privé parkeerterrein
24/7 inchecken
Wasservice mogelijk

Nadelen

Vooraf reserveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Schiphol

0 minuten
Valet parking
  • Bovendek parkeerplek Iparking
  • Parkeerplekken Iparking

Locatie parkeerterrein

Evert van de Beekstraat 202
Schiphol

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol