De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Het vakantieseizoen is bijna van start!

12
jun

De vakanties zitten er aan te komen. Het is dus weer tijd voor vakantie. De drukste periode kan worden verwacht vanaf 21 juli. Dan begint namelijk de bouwvak in Noord-Nederland. De andere delen van Nederland volgens respectievelijk 28 juli en 4 august. Gezien de economie weer aan de betere hand is, is de verwachting dat het deze zomer meer reizigers via Schiphol zullen vliegen.

Waar moet u rekening houden?

Het is verstandig om alvast u paspoort te checken. Is deze nog geldig ? Het gebeurt namelijk regelmatig dat deze is verlopen, u heeft in dat geval een groot probleem. U zult dan met spoed een paspoort moeten aanvragen met als gevolg dat u flink veel moet bijbetalen voor uw paspoort en wellicht zelfs u vliegt mist. Want ook al heeft u met spoed uw paspoort besteld. Er gaan alsnog een paar dagen overheen voordat u uw paspoort ontvangt. Zorg er verder voor dat u vervoer regelt naar Schiphol. Gaat u met de trein, houd er dan rekening mee dat zij in zomer middels de zomerregeling reizen. Dit betekent minder treinen die per uur rijden. Zorgt u er ook voor dat u een ov-chipkaart heeft. De papieren kaarten zijn namelijk afgeschaft. Als u met de auto gaat zorg er dan voor dat u vroeg vertrekt, tijdens de zomervakantie kan het nogal druk zijn rondom de wegen van Schiphol. Als u niet wordt gebracht, maar u parkeert bij Schiphol, zorg er dan voor dat u op tijd de parkeerplekken reserveert. Dit scheelt u stress als u op Schiphol komt. Het is gelukkig niet zo dat parkeerbedrijven de parkeerprijzen verhogen tijdens de zomer. Dus u hoeft niet bang te zijn dat u meer betaalt dan in andere jaargetijden.

Verder zorg ervoor dat u handbagage koffer aan de eisen voldoen die de luchtvaartmaatschappij stelt. Vliegmaatschappijen worden namelijk steeds strenger op gewicht en afmetingen. Tot slot, maak er een gewoon een hele mooie reis van. Wij wensen u een goede reis toe!

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol