De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Grote drukte verwacht tijdens het paasweekend

14
apr
Treinstation Schiphol

Komend weekend barst de vakantiedrukte uit op Amsterdam Airport Schiphol. Het paasweekend gaat dan namelijk van start. Het is het eerste vakantieweekend van een erg drukke periode. De grote stroom van passagiers blijft waarschijnlijk aanhouden tot na de herfstvakantie, dus tot in de maand oktober.

Medewerkers van Schiphol doen goed hun best om de reis zo soepel mogelijk te laten verlopen, maar de kans op lange wachtrijen is sterk aanwezig. De komende tijd worden er meer medewerkers ingezet bij bijvoorbeeld de veiligheidscontrole, in de terminal en op de parkeerplaatsen. De luchthaven liet afgelopen donderdag weten dat op basis van de huidige prognoses, er in de aankomende maanden ruim honderd piekdagen met meer dan 200.000 reizigers per dag verwacht worden.

Onlangs opende op het vliegveld een tijdelijke vertrekhal. Deze nieuwe hal moet de druk op de luchthaven enigszins verminderen en de enorm lange wachtrijen enigszins tegengaan. De hal biedt plek voor ruim 2 miljoen passagiers per jaar. De hal blijft staan tot het einde van het jaar 2019. In de tussentijd werkt Schiphol aan uitbreiding en vernieuwing om de grote passagiersaantallen in de toekomt snel en soepel te kunnen verwerken.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol