De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Gratis Valet Parking met KLM

19
mei

Wanneer u op vakantie gaat met het vliegtuig en uw auto bij het vliegveld moet parkeren, dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen. Voor wie binnenkort op reis gaat en de reis nog moet boeken heeft KLM nu echter een leuke verrassing. Wie een ticket boekt via de website van KLM krijgt namelijk 10 dagen Schiphol Holiday Valet Parking cadeau!

Tijdelijke actie

De actie is op donderdag 7 mei van start gegaan en loopt tot en met maandag 18 mei 2015. De actie is geldig voor vliegreizen in de periode van 1 juli 2015 tot en met 19 augustus 2015 en geldt voor alle eindbestemmingen van KLM en bij een reisduur van minimaal 5 dagen. Wanneer u gebruik wilt maken van de 10 dagen gratis valet parking moet de reis geboekt worden via de website van KLM. Het doel van de actie is om in de zomermaanden meer reizigers met KLM te laten vliegen.

Valet parking  is gemak

Bent u niet bekend met het begrip valet parking? Bij valet parking parkeert u de auto voor de vertrekhal, en geeft u de sleutels af aan een medewerker. Deze medewerker parkeert uw auto vervolgens op de hier voor bestemde parkeerlocatie, en zorgt er voor dat de auto bij terugkomst weer voor u klaar staat. Zo hoeft u niet met uw zware bagage te sjouwen en bent u van alle gemakken voorzien!

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol