De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Gratis busdienst voor KLM-reizigers uit Gelderland

17
apr

KLM voelt de druk van buitenlandse vluchtmaatschappijen, de Nederlander kiest namelijk steeds vaker voor een goedkope vliegreis vanuit buitenlandse steden die vlak over de grens liggen. Om vliegen met KLM aantrekkelijker te maken introduceert KLM een busdienst voor Gelderlandse reizigers.

Gelderlandse reizigers kunnen vanaf 1 mei met hun KLM-ticket gratis met de bus naar Schiphol. Met name in deze regio kiezen reizigers vaak voor prijsvechters die vanaf luchthavens vlak over de Duitse grens zoals Weeze en Düsseldorf vliegen. KLM hoopt met de busdiensten aantrekkelijker te worden voor de Gelderlanders met een kleiner vakantiebudget.

De bus gaat twee keer daags van en naar Schiphol rijden, één vroeg in de ochtend en de ander in de avondspits. De bussen rijden vanaf Arnhem of Nijmegen dus de reizigers die gebruik willen gaan maken van de busdiensten moeten een ticket met Arnhem of Nijmegen als vertrekpunt boeken.

De busdiensten van KLM zijn geen vreemd fenomeen, het is al bijna 100 jaar geleden dat ze dit voor het eerst introduceerden. In de jaren ’20 is KLM begonnen met het trekken van klanten in Oost-Nederland met een eigen busdienst omdat Schiphol in die tijd slecht bereikbaar was met het openbaar vervoer. Na het openen van de spoorlijn naar Schiphol aan het eind van de jaren zeventig waren de busdiensten echter niet meer nodig en zijn ze geleidelijk buiten gebruik geraakt.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol