De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Flinke stijging passagiers Schiphol

31
aug
Schiphol ingang

Zoals verwacht is de grootste luchthaven van Nederland, Amsterdam Airport Schiphol, steeds meer aan het groeien. In de eerste helft van het afgelopen jaar mocht de luchthaven maar liefst 29,7 miljoen passagiers verwelkomen. Dat zijn er ruim 9,9 procent meer dan in de eerste helft van het jaar daar voor. Schiphol verwacht dat het aantal passagiers over dit hele jaar boven de 63 miljoen uitkomt. Als deze voorspelling werkelijkheid wordt, dan heeft de luchthaven een nieuw record te pakken.

Voor Schiphol is het goed dat de luchthaven continu groeit, maar het kan ook voor ongemakken zorgen. Door de snelle groei van het aantal passagiers bereikt Schiphol de grenzen van haar capaciteit. Om de komst van al deze nieuwe passagiers goed aan te kunnen, gaat Schiphol de investeringen opschroeven van gemiddeld 400 naar 600 miljoen euro per jaar. Ook werd eerder al besloten om een nieuwe pier en een nieuwe terminal te bouwen.

De passagiersaantallen waren echter niet het enige dat flink gestegen is bij de luchthaven. Ook het aantal landende en opstijgende vliegtuigen ging met 5,9 procent omhoog, naar wel 228.630. Daarnaast werd er ruim 1,6 procent meer vracht vervoerd bij Schiphol.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol