De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Extra hulp van marechaussee bij Schiphol

25
apr

Amsterdam Airport Schiphol krijgt de komende tijd extra hulp van marechaussee om te lange rijen op de luchthaven te voorkomen. De controles worden grondiger, en de druk is flink toegenomen sinds de verscherpte veiligheidsmaatregelen vanwege de terreurdreiging. Dankzij de flink aangescherpte controles op Schiphol zijn de wachtrijen op het moment aardig lang. De hulp van de marechaussee moet er nu voor zorgen dat deze rijen niet nog langer worden.

In totaal komen er in de drukke vakantieperiode vijftig medewerkers van de marechaussee helpen bij Schiphol. Ook komt een gedeelte uit andere plekken in het land. Verder komen er ook nog eens 85 mensen helpen die van de marechaussee-opleiding komen. Dit moet de wachtijen uiteindelijk verkorten en de controles sneller laten verlopen. De luchthaven verwacht de eerste extra hulp van de marechaussee-opleiding al in mei. De marechaussee gaat zich bezig houden met de algemene beveiliging, en daarnaast ook met de paspoortcontrole.

Houdt er als reiziger vanaf Schiphol wel rekening mee dat hoewel de wachtrijen minder lang zullen zijn dan wanneer de luchthaven geen hulp zou krijgen van de marechaussee, de controles alsnog lang niet altijd snel zullen verlopen. Vooral in de drukkere periodes in bijvoorbeeld de zomer is de kans op lange rijen op de luchthavens nog steeds sterk aanwezig.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol