De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Elektrische bussen voor luchthaven Schiphol

23
jun

Reizigers die bij Schiphol op P3 parkeren zullen binnenkort kennis maken met een nieuw vervoersmiddel. Schiphol gaat namelijk elektrische bussen inzetten. Maar liefst 35 bussen brengen de reizigers dagelijks van de gate naar het vliegtuig en andersom. Daarmee heeft Schiphol de grootste oplaadlocatie voor elektrische bussen van Europa en het eerste vliegveld in Europa dat de afstand tussen de gate en het vliegtuig met elektrische bussen aflegt.

Schiphol streeft er naar om één van de meest duurzame luchthavens ter wereld te zijn. Elektrische bussen zullen hierbij dus bij helpen. Parkeren bij Schiphol Smart Parking op P3 is hierdoor dus niet alleen super voordelig, maar ook duurzaam en beter voor het milieu.  De stroom die nodig is om de bussen op te laden is afkomstig van Schiphols eigen zonnepanelen, en de bussen hebben natuurlijk niet zo veel uitlaatgassen als reguliere bussen binnen het openbaar vervoer. Iedere elektrische bus heeft een eigen oplaadpaal.

De elektrische bussen bevatten een kleinere accu dan de reguliere bussen voor stadsvervoer. Dit komt met name door het feit dat deze bussen ook een veel minder grote afstand afleggen. Het zijn slechts korte ritjes die niet lang duren. De bussen zijn speciaal voor de luchthaven ontworpen.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol