De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Electrisch opladen, waar?

12
okt
Electrische auto aan de lader

Een elektrische auto is een voertuig dat geen gebruik maakt van benzine, maar dat aangedreven wordt door een elektrische motor en dus gebruikt maakt van elektriciteit. De auto bevat een accu, die tijdens het rijden langzaam leegloopt en vervolgens dus ook weer opgeladen moet worden. Wanneer u een elektrische auto heeft en met deze auto naar de luchthaven reist is het daarom wel zo handig om te weten op welke parkeerterreinen u de auto op kunt laden.

Schiphol biedt reizigers sinds twee jaar de mogelijkheid om op diverse eigen parkeerlocaties de auto op te laden. Het gaat hier om de parkeerterreinen P1 Schiphol Visitors & Business Parking, P1 Schiphol Privium Parking en Schiphol Excellence Parking. Deze terreinen zijn voorzien van verscheidene laadpunten waar de auto opgeladen kan worden. De laadpunten worden geactiveerd met een laadpas.

Ook enkele omliggende parkeeraanbieders beginnen nu met de mogelijkheid om de elektrische auto op de laden. Deze parkeerterreinen bevinden zich vaak net wat verder van de luchthaven af, maar zijn over het algemeen wel goedkoper. De belangrijkste omliggende parkeerterreinen met oplaadmogelijkheden zijn van GoodparkingCentralparking en Schiphol Smart Parking. In sommige gevallen kunt u van tevoren een parkeerplek en laadpunt reserveren. Vergeet niet om voor de zekerheid uw eigen laadkabel mee te nemen.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol