De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Eerste vlucht China Eastern

29
jun
China Southern vliegtuig op landingsbaan

Op Amsterdam Airport Schiphol is in het afgelopen weekend de eerste vlucht van de Aziatische luchtvaartmaatschappij China Eastern geland. Schiphol krijgt er namelijk een nieuwe Chinese vliegverbinding bij. China Eastern Airlines opent een rechtstreekse lijndienst vanaf Shangai Pudong International Airport naar Schiphol. De maatschappij vliegt daarom sinds 26 juni vier keer per week vanaf Shanghai naar Schiphol.

De eerste vlucht van China Eastern naar Schiphol landde afgelopen weekend rond 6 uur op de Zwanenburgbaan van de Nederlandse luchthaven, waar reizigers ceremonieel en traditioneel verwelkomd werden door de luchthavenbrandweer. Hierbij waren onder anderen CEO Jos Nijhuis, de Chinese ambassadeur voor Nederland en het topmanagement van China Eastern aanwezig.

De vluchten tussen Schiphol en de luchthaven in Azië horen bij het Skyteam. China Eastern is de zeventiende Skyteam maatschappij op Amsterdam Airport Schiphol en daarmee ontvangt de luchthaven op dit moment de meeste Skyteam-maatschappijen van de wereld. Alleen Aerolineas Argentinas, Vietnam Airlines, MEA en Saudia Airlines ontbreken nog in het aanbod. In Europa vloog China Eastern eerder al naar luchthavens in steden als Londen, Parijs, Frankfurt en Moskou. Shanghai werder eerder vanaf Schiphol al bediend door de bekende maatschappij KLM, met komend zomerseizoen dertien wekelijkse vluchten.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol