De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

De eerste American vlucht uit Dallas is geland op Schiphol

7
mei
Overzichtsfoto terminal Schiphol

Schiphol heeft er weer een nieuwe lijnverbinding bij. De grootste luchthaven van Nederland is sinds kort namelijk verbonden met het Amerikaanse vliegveld Dallas/Fort Worth. Afgelopen zaterdagochtend is de eerste vlucht van American Airlines uit Dallas/Fort Worth International Airport (DFW) met een moderne Boeing 767-300ER, op Schiphol gearriveerd. Het toestel landde rond 8.15 uur.

Door de samenwerking tussen American Airlines en Schiphol is er weer een rechtstreekse vluchtverbinding mogelijk tussen de Texaanse luchthaven en Amsterdam. Dallas/Fort Worth werd tot vorig jaar al aangevlogen door de bekende maatschappij KLM, maar deze verbinding voldeed uiteindelijk niet meer aan de verwachtingen en werd daarom geschrapt. De grootste luchtvaartmaatschappij ter wereld doet nu een nieuwe poging op deze route. Dallas/Fort Worth is de belangrijkste hub in het routenetwerk van American Airlines. Passagiers kunnen hier overstappen op vluchten naar maar liefst tweehonderd bestemmingen, die met name in Noord- en Zuid-Amerika gevestigd zijn.

De nieuwe verbinding tussen Amsterdam en Dallas maakt onderdeel uit van de zomerdienstregeling. Tot en met eind september vliegt de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij dagelijks vanaf Schiphol naar de Texaanse luchthaven. Dallas/Fort Worth is na de luchthaven van Philadelphia de tweede bestemming voor American Airlines vanaf Schiphol.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol