De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Dagelijks vliegtuigen naar Delhi en Mumbai vanaf Schiphol

21
dec
Jet Airways vliegtuig die opstijgt

Schiphol krijgt er in 2016 een nieuwe luchtvaartmaatschappij bij. De grootste luchthaven van Nederland gaat vanaf maart samenwerken met de grote Indiase maatschappij Jet Airways en met KLM en het Amerikaanse Delta Air Lines dagelijkse retourvluchten aanbieden van- en naar de populaire steden Delhi en Mumbai.

Voorheen vertrokken er nog weinig vluchten van KLM naar deze Indische bestemmingen. Nu de vraag naar vluchten naar India sterk aan het groeien is wordt de nieuwe samenwerking dan ook als een belangrijke mijlpaal voor KLM gezien. Van een samenwerking tussen KLM en Jet Airways was eerder al sprake bij de luchtvaartgroep  Air France-KLM.

Vanaf maart kunnen reizigers niet alleen van- en naar Schiphol of Delhi en Mumbai reizen met de Indische luchtmaartmaatschappij, maar ontstaan er ook verschillende overstapmogelijkheden. Het gaat om overstapmogelijkheden op dertig Europese vluchten van KLM en negen vluchten naar Noord-Amerika. Voor Schiphol betekent het dat de Nederlandse luchthaven de nieuwe belangrijkste overstapluchthaven van Jet Airways gaat worden voor passagiers die vanuit India en omliggende landen naar bestemmingen in Europa of in Noord-Amerika willen vliegen. Voordat deze nieuwe samenwerking bekend gemaakt werd was deze titel nog weggelegd voor de luchthaven in Brussel. Schiphol zal in maart dus een belangrijkere positie in gaan nemen.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol