De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Buitenveldertbaan gaat ruim zeven weken dicht

9
mrt
Landingsbaan

De Buitenveldertbaan van Amsterdam Airport Schiphol gaat ruim zeven weken dicht in verband met onderhoud. Deze start- en landingsbaan,  en tevens een populaire spottersplek, loopt van oost naar west en wordt in de volksmond vaak ook wel Bulderbaan genoemd. De baan ging afgelopen zaterdag 5 maart dicht, en zal niet in gebruik zijn tot en met zondag 24 april.

De grotere vliegtuigen maken de komende weken tijdens de sluiting van de Buitenveldertbaan gebruik van de andere start- en landingsbanen van de luchthaven. Naar verwachting zijn de onderhoudswerkzaamheden op zondag 24 april voltooid. Wel houdt de luchthaven rekening met een mogelijk uitloop tot en met uiterlijk  zondag 1 mei. Schiphol waarschuwt omwonenden van de luchthaven voor de kans op meer geluidsoverlast dan normaal nu de andere banen voor de vluchten die normaal via de Buitenveldertbaan gaan gebruikt worden.

Ook andere banen van Schiphol zijn aan onderhoud toe. Zo is de Aalsmeerbaan van 5 maart tot en met 18 maart bij bijzondere weersomstandigheden zoals dichte mist slechts beperkt bruikbaar als landingsbaan dankzij werkzaamheden. Daarnaast is deze baan van  28 maart tot en met 6 april enkel verkort beschikbaar voor startende vliegtuigen vanwege de werkzaamheden op de kruising van de Buitenveldertbaan met de Aalsmeerbaan. Ook het lichtbesturingssysteem van de Zwanenburgbaan wordt onder handen genomen.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol