PARKERENSCHIPHOL-AIRPORT.NL

Budget Valet

Budget Valet is een bedrijf dat goedkope parkeerplekken aanbiedt voor lang parkeren bij Luchthaven Schiphol. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het hier om Valet parking en dat voor de meest voordelige prijzen. Naast een lage prijs wordt er bij Budget Valet veel aandacht besteed aan goede service en betrouwbaarheid. De klant is het belangrijkst en staat op één. Mede daarom wordt deze parkeeraanbieder een steeds belangrijkere parkeeraanbieder bij Schiphol.

 • Oplaadpalen aanwezig
 • Beveiligingscamera's
 • Dichtbij het vliegveld

Adres
Evert van de Beekstraat 202, 1118 CZ, Schiphol

Niet meer met koffers sjouwen

Valet parking houdt in dat u uw auto naar vertrekhal rijdt. Vervolgens wordt deze opgehaald door een medewerker van Budget Valet. Deze professionele chauffeur zal u auto veilig parkeren op één van de parkeerplekken van Budget Valet. Wanneer u weer terugkomt van uw reis staat de auto netjes en op tijd weer voor u klaar bij de vertrekhal en worden uw koffers voor u ingeladen. Zo wordt parkeren bij het vliegveld wel erg gemakkelijk! Het voordeel van parkeren bij deze aanbieder is dat u nooit ver hoeft te lopen met uw bagage.

Parkeren voor de vertrekhal

Reizigers die bij Budget Valet parkeren, parkeren altijd voor de Schiphol vertrekhal. Zo hoeft u niet ver te lopen naar de gate. De parkeerlocatie is 24/7 open. Daarnaast staat de auto tijdens uw reis ontzettend veilig geparkeerd. Op de parkeerlocaties zijn camera’s aanwezig en daarnaast worden de locaties goed in de gaten gehouden door bewakers en medewerkers van Budget Valet. Parkeren bij deze aanbieder is dus super voordelig, heel erg handig, en daarnaast ook nog eens super veilig en betrouwbaar. Op Parkerenschiphol-airport.nl kunt u snel en makkelijk reserveren. Zo bent u gegarandeerd van een parkeerplek. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Details

Mogelijkheden

 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Elektrisch laadstation
 • Camerabewaking
 • Beveiligd parkeren

Parkeervormen

 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Services

 • Geopend van 00:00 - 23:59
 • Vooraf reserveren
 • 0.1km naar vertrekhal

Ervaringen

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

2
Beoordeeld door 4 klanten
Afstand tot vliegveld 2
Prijs/kwaliteit 2
Klantenservice 2
Totaal 2
Sander Sander
Mijn auto werd met schade terug afgeleverd, op mijn klachten wordt niet gereageerd. Doe geen zaken met dit amateuristische bedrijf!
Afstand tot vliegveld
2
Prijs/kwaliteit
2
Klantenservice
2
Totaal
2
Yves Preuschoft
Slechtste service ooit Bij vertrek meer dan een uur moeten wachten voordat de auto in ontvangst werd genomen, en reeds een halfuur voor aankomst aangemeld. Bij terugkomst net hetzelfde aangemeld vanaf de bagage in ontvangst en dan weer een uur moeten wachten om vervolgens door een onbeleefde en agressieve chauffeur samen met de andere cowboy chauffeurs dan maar met het shuttlebusje naar een totaal afgelegen plek gebracht te worden waar alle auto's staan. Deze plek is is een grote zandbak, na 14 dagen lag er een laag zand op de auto kost mij bovenop nog een carwash. NOOIT meer budget Valet
Afstand tot vliegveld
2
Prijs/kwaliteit
2
Klantenservice
2
Totaal
2
Arnold Arnold
Het leek handig en goedkoop maar op heenweg ongeveer 15 minuten gewacht voordat er iemand kwam opdagen dus dat viel op zich nog mee. Echter, op terugweg 65!!!! Minuten moeten wachten met ons 6 maanden oude zoontje nadat we gebeld hadden dat we de bagage hadden. Zeer slecht dus en niet aan te raden!
Afstand tot vliegveld
2
Prijs/kwaliteit
2
Klantenservice
2
Totaal
2
A. Leurs
ik heb een absoluut negatieve ervaring met dit bedrijf. Het personeel zegt nauwelijks iets. Langer wachten dan beloofd en na afloop bleek mijn tank leeg te zijn gereden. Voor mij aanleiding om de beelden van mijn webcam te bekijken en te bewaren. Ze hebben mijn auto misbruikt om extra ritten naar Schiphol te maken, Ritje naar een andere parkeerplaats, McDonald Parkeerplaats. Ondertussen bleek ook dat de auto helemaal niet overdekt staat. Stond gewoon op een weiland in Aalsmeer. En zuinig rijden is er niet bij, structureel veel te hard rijden (dashcam is voorzien van GPS dus zowel snelheid als route ligt vast). Het is gewoon diefstal van benzine en sloop van je auto met achterlijk rijgedrag waardoor ze het voor elkaar hebben gekregen om in 60 km 8-10 liter benzine weg te rijden (of ze hebben het tussendoor afgetapt, maar dat kan ik op de dashcam niet zien, zit buiten beeld). Boeven zijn het. Ik had bij de reservering " Priority Service" aangevinkt. Ik kon niet vinden wat het was en was daar wel benieuwd naar, maar ik heb nog steeds geen idee waarvoor ik die 10 euro extra betaald heb. NOOIT MEER.
Afstand tot vliegveld
2
Prijs/kwaliteit
2
Klantenservice
2
Totaal
2
Gebruik 2 vingers om te scrollen

De juiste parkeeraanbieder nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe