De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

Budget Shuttle is één van de goedkoopste aanbieders van parkeerplekken bij Schiphol. Bij deze aanbieder rijdt u zelf naar de parkeerlocatie en kunt u de auto zelf parkeren. Gaat u op reis maar wilt u niet te veel betalen voor het parkeren bij Schiphol? Dan is Budget Shuttle ideaal voor u. Een parkeerplek reserveren bij Budget Shuttle kunt u gemakkelijk reserveren bij Parkerenschiphol-airport.nl.

Snel met de shuttle bus naar Schiphol

De medewerkers van Budget Shuttle helpen u met overladen van de bagage. Uw koffers en tassen worden voor u in de shuttle bus geplaatst. Deze shuttle bus brengt u vervolgens naar de vertrekhal. Deze rit duurt slechts 12 minuten. De shuttle bussen rijden regelmatig tussen het parkeerterrein en de luchthaven waardoor lange wachttijden voorkomen worden. Bij terugkomst staat de shuttle bus weer op u te wachten bij de vertrekhal. U rijdt dan met de bus terug naar het parkeerterrein, vanaf waar u met uw eigen auto weer kunt vertrekken. Uw sleutel zult u tijdens uw reis bij de parkeeraanbieder in bewaring geven. Zij zal de sleutel in een veilige kluis bewaren. Bij terugkomst ontvangt u weer de sleutel.

Veilig parkeren

Het voordeel van parkeren bij Budget Shuttle is dat u weinig betaald, maar toch een goede service krijgt. Het parkeerterrein van Budget Shuttle wordt goed beveiligd en in de gaten gehouden, waardoor u ervan verzekerd bent dat u de auto veilig achterlaat. Het parkeerterrein is voorzien van bewakingscamera’s en wordt daarnaast beveiligd met een doorgangspoort met alarm. Bij Parkerenschiphol-airport.nl heeft u gegarandeerd de laagste prijs. U kunt betalen met onder andere iDeal, Creditcard of Mastercard. Heeft u nog vragen over het parkeren? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.

Voordelen

Beveiligde parkererplaats

Nadelen

Vooraf reserveren
Geen wasservice
Niet overdekt parkeren
Autosleutel afgeven

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Schiphol

9 minuten
Shuttle parking
 • Shuttle bus Budgetshuttle
 • Parkeerterrein Budget Shuttle

Locatie parkeerterrein

De Loetenweg 7
Amstelveen

Laatste reviews

 • S.Markandu

  Ja
  2019-03-14 22:33:25

  Bento

  Dit bedrijf parkeert auto's op onbeveiligde openbare parkeerplaatsen rondom Schiphol. Ze parkeren soms wel 15 auto's voor ons kantoorpand en komen dan elke 1,5 uur terug om de parkeerschijf door te schuiven. Wegblijven dus.
  2016-12-06 09:05:52

 • Joost

  De eindrating is gebaseerd op de terugreis. De heenreis is top geregeld. Even 15 minuten wachten, geen enkel probleem want het lijkt mij logisch dat ze geen 10 busjes kunnen laten rijden. Ook niet als je belt van te voren. Aardige chauffeur (hij werkte in de nacht van 4 op 5 september) die speciaal voor ons ook nog is omgereden naar de zaak om het kinderzitje voor onze baby te halen (hier hadden we van te voren ook al even over gebeld maar het was niet goed doorgekomen) De terugreis was een heel ander verhaal: ondanks dat de wachttijden en reis zelf perfect verliep, weigerde de chauffeur (hij werkte in de middag op 19 september) om het babyzitje voor ons te regelen omdat hij dan naar de zaak moest rijden. Het eerste gesprek waarin wij dat vroegen was nadat we geland zijn, ruim uur voordat we opgehaald werden. Hierin kan hij in theorie dus drie keer heen en weer rijden. Ik voelde mij ontzettend voor het blok gezet omdat ik geen andere keus had dan in te stappen op dat moment. Hij gaf op dat moment geen antwoord en ook geen enkele excuses op onze stellingname dat dit zeer onveilig is voor ons kind. Ik heb dus met onze baby op schoot gezeten. Ik vind dit echt veel te ver gaan wat betreft verantwoord rijden. Ze beseffen blijkbaar niet wat er gebeurd als je met 120 op de snelweg een ongeluk maakt terwijl er een baby los in de auto zit. Achteraf had ik natuurlijk ook de keus gehad om stennis te maken en niet in te stappen maar ik was daar na een vermoeiende reis niet toe in staat. Ik vind dat het bedrijf dit gewoon goed zou moeten regelen als je dat vraagt. Top heenreis, zeer onverantwoorde terugreis
  2016-09-20 11:08:24

  Connie De Backer

  Geweldige service! midden in de nacht en het busje stond al klaar. Ook bij terugkomst was de chauffeur er eerder dan wij. Toppie!!
  2016-05-04 15:53:35

 • Jan en Els

  Het is niet duur, maar verwacht dan ook niet teveel. Terrein niet aangegeven, geen bord bij de ingang (er zijn meerdere parkeerterreinen op dit bedrijventerrein). Lang wachten op busje, langer dan beloofd en geen dak boven je hoofd. Terrein met diepe kuilen, zeer modderig dus modderige rolkoffers en schoenen. Onverlicht en overvol. In het aardedonker buiten terrein afgezet. Veel succes met het vinden van je auto en het manoeuvreren van je auto langs de andere auto's. Volgende keer betalen we wat meer en hopen we op wat meer comfort.
  2016-04-29 17:04:35

  Arend Jan Bouma

  Het is ons zeer goed bevallen. Het is op een industrieterrein vlakbij Schiphol. We werden verder prima geholpen.
  2016-04-11 15:09:15

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol