De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Beveiligingssysteem kan beter

14
mrt
2 TSA sloten

Beveiligers van Amsterdam Airport Schiphol zijn niet tevreden met het huidige beveiligingssysteem. Volgens hen heeft dit systeem namelijk geleid tot een hogere werkdruk onder de werknemers, en uiteindelijk ook tot onnodig lange wachtrijen en een verhoogd risico op onveilige situaties. Met die reden zien zij de huidige situatie graag veranderen.

Het huidige beveiligingssysteem ging vorig jaar in juni van start. Voor die tijd waren er altijd meer dan 100 controlepunten bij alle gates. Deze controlepunten hebben in 2015 plaats gemaakt voor 5 grotere en centraal gelegen  punten waar alle passagiers door de beveiliging gaan. Deze punten zouden efficiënter en een stuk sneller zijn dan de vele kleinere controlepunten. In de beginfase van deze nieuwere controlepunten gaf Schiphol aan erg blij te zijn met de veranderingen, en dat de controles soepel en geheel naar wens verliepen. Nu blijkt echter dat het huidige controlesysteem stukken minder efficiënt is dan wat de verwachting was.

Vorig jaar gaf luchtvaartmaatschappij KLM al aan dat het systeem te maken had met “ernstige kinderziektes”. Beveiligers van Schiphol lijken dit nu te bevestigen. Volgens de FNV worden de problemen voornamelijk veroorzaakt doordat Schiphol in middels al meerdere jaren jaren bezuinigt op de beveiliging van de luchthaven. Daarnaast geven beveiligers aan dat er te weinig personeel ingezet wordt waardoor de werkdruk vergroot wordt. Daarom zouden werknemers van Schiphol graag zien dat er meer personeel aangenomen wordt en dat de normen voor veilig en gezond werk beter nageleefd worden.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol