De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Beste luchthaven van Europa

31
jan

Schiphol is meerdere malen verkozen tot beste luchthaven van Europa. Om deze status te behouden wordt er flink geïnvesteerd in de nieuwste technologische ontwikkelingen. Onlangs is de Nederlandse luchthaven gestart met een pilot van Google Glass. Google Glass is een computer in de vorm van een bril die je bedient met je stem of met een touchpad aan de zijkant.

Meer inzicht voor reizigers én personeel

Er zijn twee verschillende toepassingen, een voor personeel en een voor reizigers van Schiphol. De bril voor reizigers moet met name vastleggen wat de belangrijkste behoeften zijn en hoe de verschillende informatievoorzieningen worden ervaren. Door deze proef kan razendsnel en waarheidsgetrouw worden vastgesteld waar eventuele haperingen liggen en hoe dit zo snel mogelijk kan worden opgelost dan wel verbeterd. Voor personeel is de bril vooral bedoeld om het werk, met name buiten de terminal, overzichtelijker en efficiënter te maken.

Een reis naar de toekomst op Schiphol Airport?

Heel spannend allemaal, maar het is nog maar een testfase. De verschillende ervaringen van reizigers en personeel zullen tussentijds geëvalueerd worden en op basis hiervan zal de app worden doorontwikkeld. Google Glass op Schiphol is in de nabije toekomst voor consumenten dus nog geen realiteit, maar die reis naar de toekomst zit er op de lange termijn zeker in!

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol