De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Bereikbaarheid per trein naar Schiphol verbeterd

10
mei
NS trein

De bereikbaarheid van de Nederlandse luchthaven Schiphol wordt de komende tijd sterk verbeterd. Het kabinet heeft namelijk miljoenen in de verbetering bereikbaarheid van Schiphol over zowel de weg als het spoor gestopt.

Het Kabinet vindt dat de luchthaven nu en in de toekomst moet blijven groeien om goed te kunnen concurreren met andere grote luchthavens in Europa. Daarnaast moet Schiphol kunnen concurreren met de sterk groeiende luchthavens in bijvoorbeeld Turkije en de Golfstaten. Daarom wordt er gekeken naar nieuwe effectieve manieren om bij te dragen aan een concurrerend kostenniveau voor de luchtvaartsector, zo wordt aangegeven in de Actieagenda Schiphol van het ministerie van Infrastructuur en Milieu waarin de kansen en bedreigingen voor Schiphol zijn opgenomen. De capaciteit van de luchthaven moet vergroot worden en verbeteren. Dit alles vraagt om een investering tussen de ruim 200 en 600 miljoen euro.

De kosten van de luchthaven Schiphol zijn de afgelopen jaren veel te hoog geweest, al helemaal wanneer je deze vergelijkt met de cijfers van andere grote Europese luchthavens. Om de capaciteit van de luchthaven te vergroten en de beschikbare capaciteit zo goed mogelijk te benutten zijn er verschillende ‘slimme mogelijkheden’ bedacht die voor verandering moeten gaan zorgen.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol