De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Autosleutel afgeven

23
okt
Autosleutel

Veel mensen zijn nogal huiverig voor het afgeven van de autosleutels wanneer zij moeten parkeren bij het vliegveld. Dankzij vervelende verhalen uit het verleden wordt het idee gewekt dat medewerkers van parkeerbedrijven uw auto zullen beschadigen of er voor hun eigen plezier in zullen rijden. Wanneer u bij een betrouwbare aanbieder een parkeerplek boekt is dit echter helemaal niet het geval. Daarom hebben wij voor u enkele goede redenen op een rijtje gezet om eventueel toch uw sleutel in te leveren.

Het afgeven van uw sleutels kan vaak erg handig zijn voor de parkeeraanbieder. Wanneer de parkeeraanbieder uw sleutel in zijn bezit heeft, kan deze de auto wanneer dat nodig is verplaatsen. Op die manier kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de ruimte. Daarnaast is dit soms nodig om de auto’s goed op datum te kunnen sorteren. Dit wordt gedaan zodat de auto sneller en makkelijker naar zijn eigenaar teruggebracht kan worden wanneer hij of zij terugkomt van vakantie. Dit helpt de wachttijden te verminderen.

Als u kiest voor valet parking moet u altijd uw sleutels inleveren. In dit geval heeft het inleveren van uw sleutel grote voordelen. U rijdt namelijk naar de vertrekhal op het vliegveld, waar een medewerker van de door u gekozen parkeeraanbieder op u staat te wachten. Hij of zij zal de auto vervolgens van u overnemen en op het parkeerterrein parkeren. Wanneer u terugkeert van uw reis krijgt u de auto terug en zal de auto ook weer voor u klaar staan. Zo hoeft u niet lang te wachten en hoeft u niet ver te lopen. Een ander voordeel van het inleveren van uw sleutel is dat u niet bang hoeft te zijn om de sleutels te verliezen. Deze worden door de parkeeraanbieder doorgaans namelijk goed opgeborgen in een kluis die goed bewaakt wordt, zodat de sleutels niet kwijt kunnen raken of gestolen kunnen worden.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol