De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Air France-KLM last van concurrentie

17
mrt

De concurrentie tussen luchtvaartmaatschappijen neemt nog steeds toe. Ook Air France-KLM kan hier over meepraten. Air France-KLM is een  Frans Nederlandse vliegmaatschappij die gevestigd is in Parijs, en op dit moment nog altijd één van de grootste ter wereld is. Wel voelt de luchthaven de druk van de concurrentie. Met name op de lange vluchten heeft Air France last van de concurrentie. Dit is vooral merkbaar wanneer gekeken wordt naar de cijfers van de grote toestellen die naar verre bestemmingen vliegen. Deze zaten gemiddeld minder vol dan een jaar eerder. Dit komt naar voren uit vervoersstatistieken die onlangs zijn gepubliceerd.

Het passagiersvervoer daalde bij de intercontinentale vluchten met 0,1 procent. Bij de vluchten binnen Europa lag het passagiersvervoer iets hoger. Bij de Europese vluchten van Air France en KLM was gemiddeld 73,6 procent van de stoelen bezet. Het passagiersvervoer wordt berekend op basis van het aantal betalende passagiers aan boord en de gevlogen afstand van het vliegtuig.

Transavia groeit wel

Waar bij Air France-KLM het passaviersvervoer daalt, zag grote concurrent Transavia de vraag naar zijn juist diensten met 10,9 procent toenemen. De bezettingsgraad van Transavia ligt maar liefst 16% dan die van Air France-KLM. De capaciteit van Transavia ligt daarnaast 8,4% dan het jaar daar voor.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol