De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Aeromexico opent lijn Schiphol naar Mexico

3
feb
Logo Aeromexico

Aeromexico, de internationale luchtvaartmaatschappij van Mexico gaat dit jaar wekelijks tussen Schiphol en Mexico vliegen. De maatschappij vliegt vanaf zondag 29 mei drie keer per week met een Boeing 787 Dreamliner tussen Mexico City en Amsterdam. De focus van deze vluchten komt voornamelijk te liggen op zakenreizen en verbindt reizigers met maar liefst 46 bestemmingen in Mexico, zestien in de Verenigde Staten, zestien in Latijns-Amerika en drie in Canada.

Aeromexico maakt de laatste tijd een flinke groei door. De passagiersaantallen zijn gestegen met ruim 17.2%. Ook heeft de luchtvaartmaatschappij 16 nieuwe bestemmingen aan hun routes toegevoegd. Nederland wordt de vierde Europese bestemming van Aeromexico, na Londen, Madrid en Parijs. De uitbreidingen versterken de positie van de luchtvaartmaatschappij in Mexico en daarnaast ook in heel Latijns-Amerika. De nieuwe route tussen Amsterdam Airport Schiphol en Mexico City betekent ook een uitbreiding van de zogeheten codeshare tussen de Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM en Aeromexico.

Wanneer reizigers aankomen in Mexico City kunnen zij overstappen op vluchten naar diverse populaire Mexicaanse eindbestemmingen, waaronder bijvoorbeeld Guadalajara, Monterrey en Puerto Vallarta. Vanuit de Mexicaanse hoofdstad kunnen reizigers daarnaast ook overstappen op andere populaire bestemmingen in Midden- en Zuid-Amerika. Reizigers kunnen vanaf Mexico City onder anderen naar San Jose, Costa Rica, Guatemala en Panama vliegen met Aeromexico.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol