De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

2,8% groei van de parkeeromzet Schiphol Airport

14
feb

Het gaat goed op dit moment met Schiphol. De winst in 2013 is met 14,5 procent gestegen. Dit komt neer op een winst van 227 miljoen.

Schiphol heeft deze cijfers vandaag vrijgegeven. Het aantal reizigers is met 3 procent gestegen. Dit betekent dat via Schiphol 52,6 miljoen reizigers de luchthaven zijn gepasseerd. Ook voor 2014 wordt een groei verwacht van 2 à 3 procent.

De parkeeromzet is ook gestegen met 2,8% ten opzichte van 2012. Dit komt neer op een parkeeromzet van 99 miljoen in 2013. De stijging hiervan is vrijwel inherent aan de gestegen passagiersgroei. Uit het jaarverslag blijkt wel dat Airport Schiphol last blijft ondervinden van de hevige concurrente in de parkeerbranche op Schiphol.

Om al deze mensen een parkeerplek en voldoende winkelruimte te bieden begint wordt Schiphol opgeknapt in de komende periode. Schiphol zal de komende jaren dagelijks 1,5 miljoen hiervoor uittrekken. Zaken die zullen worden aangepakt zijn het winkelcentrum. Deze zal worden uitgebreid en verder worden gemoderniseerd. Ook de Gates zullen worden uitgebreid. Naar waarschijnlijkheid zullen de parkeerterreinen ook worden aangepakt. Door de parkeerterreinen verder te moderniseren en efficiënter in te delen zullen er waarschijnlijk meer parkeerplekken ontstaan.

Wij verwachten dat de parkeerprijzen in mindere mate zullen stijgen. Het is in ieder geval verstandig om de parkeervergelijker te doen van ons. Zodat u zeker weet dat u niet teveel betaalt. Ook de parkeerprijzen van de parkeerplaatsen van Schiphol Airport Amsterdam zijn in de prijsvergelijker meegenomen.

Bron: persbericht Schiphol

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol