De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

2 nieuwe aanbieders bij parkerenschiphol-airport

29
jul

Onlangs hebben wij twee aanbieders aan de vergelijker toegevoegd. Hierdoor is het overzicht dat deze vergelijker u biedt nog uitgebreider en vollediger dan voorheen! Het gaat om de parkeeraanbieders Automotel en Budgetvalet, twee organisaties die u vanaf nu op deze website kunt terugvinden en met elkaar kunt vergelijken.

Automotel is een organisatie die parkeerplekken aanbiedt die bestemd zijn voor lang parkeren. Ondanks dat u de auto hier dus voor een langere periode zult parkeren, lopen de kosten niet al te hoog op. Automotel biedt reizigers namelijk super voordelige parkeerplekken op hun veilige en betrouwbare parkeerlocaties! De organisatie maakt gebruik van een luxe shuttle bus die reizigers naar de luchthaven brengen en weer terug. Deze bussen rijden regelmatig, zodat u nooit lang hoeft te wachten op uw vervoer naar de gate. Het terrein van Automotel is daarnaast 24/7 open.

Budget Valet is een parkeeraanbieder die gebruik maakt van Valet Parking. U parkeert voor de vertrekhal, uw bagage wordt uitgeladen, en een medewerker van Budget Valet parkeert uw auto op de veilige parkeerlocatie. Bij terugkomst staat uw auto hier vervolgens weer op u te wachten. Het parkeerterrein van Budget Valet wordt ieder moment streng bewaakt, en uw auto wordt dus goed in de gaten gehouden. Het terrein is daarnaast 24/7 voor u geopend en bereikbaar.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol